Kviklån Sammenligning

Find hurtigt og nemt det billigste Kviklån nedenfor.

Nye Kviklån rentefrit

Vi er her, for at hjælpe dig med at finde det bedste kviklån, som du kan få uden renter. Du kan hurtigt og nemt få et lån her. Der findes også mange forskellige afdragsfrie lån, hvis du akut står og har brug for at låne penge.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du har mulighed for at låne penge helt op til 350.000 kroner, også selvom du er registreret i rki. Man skal dog forvente, at hvis man skal ud og låne mere end 100.000 kroner, så skal man stille en garanti. Men det er absolut muligt at få et lån i denne størrelsesorden.

Lån gratis

Du kan nemt og enkelt låne gratis helt op til en måned. På den måde låner du pengene kvit og frit, altså uden renter og gebyrer. Det er ikke alle låneudbydere, som tilbyder dette – Men en del gør, så det gælder om at sammenligne, for at finde det rigtige lån for netop dig.

Har jeg brug for kviklånet?

Hele essensen af et lån er, at man skal betale det tilbage igen – ellers havde det jo været en foræring. Det er derfor vigtigt og yderst relevant, at spørge sig selv om man virkelig har brug for kviklånet.

Du står måske i en situation hvor kviklånet skal bruges til at dække andre udgifter i en kortere periode – i sådan et tilfælde vil et lån være meget relevant. Du skal selvfølgelig tænke dig nøje om inden du optager et lån, og mærke efter hvorvidt det er det rigtige for dig.

Her i tilværelsen er der dog tider, hvor man har brug for en hjælpende hånd eller noget ekstra – enten i form af nødvendighed eller noget ekstra i form af, at få opfyldt sine drømme. Har du længe drømt om en ny bil, men pengene har ikke været til det? Og nu er drømmebilen endelig på tilbud?

Så skal du heller ikke tænke for længe og gå glip af et godt tilbud. Ej heller skal du se dine drømme køre væk. Man skal jo også smede mens jernet er varmt. Det gælder derfor om, at afveje sine håb, drømme og ønsker og slå til, mens muligheden byder sig.

Et kviklån skal selvfølgelig tilbagebetales – på lige fod med alle andre lån – men kviklånet kan være en løsning, især når det skal gå hurtigt. Fra du sender ansøgningen til pengene står på din konto går der typisk 3-4 bankdage.

Du vil allerede – som oftest – have svar på ansøgningen indenfor 15 minutter. Så er du klar til, at slå til når tilbuddet melder sig – eller når du ved, at der går lidt tid inden den stabile løn rammer din konto – så kan kviklån være noget for dig.

Hvornår i dit liv kan du tage et kviklån?

Du kan tage et kviklån når du er over 18 år – der er dog nogle låneselskaber som kræver, at man er fyldt 25 år. Fælles for alle kviklån er dog, at man skal have en vis alder – altså være voksen om man vil. Du kan altså tage kviklån uanset om du er i arbejde, om du er studerende eller pensionist.

Lånet kan være en god løsning, hvis pengene er små – mens udgifterne for den givne periode ikke er helt ligeså små. I sådan en situation kan kviklån hjælpe en med at betale udgifter – altså i dette tilfælde hjælper lånet med en nødvendighed.

Man kan også tage et billigt kviklån, hvis man har brug for lidt ekstra hygge i hverdagen. Kviklånet kan for eksempel også bruges af studerende, som ikke har kunne finde arbejde efter endt uddannelse – så man kan få betalt sine udgifter i karantæne perioden (man har jo som regel karantæne fra A-kassen i en måned, hvis ikke man kan finde et job efter endt uddannelse).

Som studerende er det jo desværre ikke altid nemt – og langt fra garanteret – at man har et job i det øjeblik, man er færdiguddannet. Her kan kviklån så være en mulighed for at få betalt sine regninger samt at få mad på bordet. Man kan selvfølgelig også havne i en situation, hvor man er uden indtægt i en periode – uden at være færdiguddannet studerende.

Hvis man for eksempel havner i en situation hvor man skal skifte job, og derfor står en måned uden indtægt, da kan lånt også være en hjælpende hånd. Det kan også være, at du står i en situation hvor du og din partner venter en lille ny. Det kan hurtigt blive en dyr omgang og man skal ud og anskaffe en hulens masse ting til baby. I sådan en forbindelse kan kviklån også være en løsning.

Hvad koster et kviklån?

Det er endnu et af de gode spørgsmål, som desværre ikke er helt nemt at svare på – også alligevel… De fleste låneudbydere tilbyder GRATIS lån til nye kunder. Så det er jo rigtig gode nyheder til førstegangslåneren eller den nye kunde hos låneselskabet.

Det vil sige, at du for eksempel kan låne 5.000 kvit og frit i en måned. Så efter de 30 dage betaler du simpelthen 5.000 kr. tilbage. Grunden til, at nye kunder kan få første lån gratis er den øgede konkurrence på lånemarkedet.

Låneselskaberne kæmper simpelthen om, at få lov til at være den, som du skal låne penge af. Dog er det kun 30 dages lån, som er gratis. Det er heller ikke alle udbydere, som har dette tilbud. Du kan se hvor du kan låne gratis, som ny kunde i vores oversigt. Kviklånets pris afhænger af lånebeløbet, løbetiden, renten samt ÅOP (årlige omkostninger i procent).

For mere præcise priser kan du se vores oversigt over låneselskaber og deres priser. Du betaler selvfølgelig renter for at tage et kviklån, da det er en type lån hvor du ikke skal stille nogen former for sikkerhed – for eksempel pantsætte dit hus eller din bil.

Når du betaler sådanne renter, så slipper du så for at skulle forklare hvad pengene skal bruges til, og du har mulighed for, at få pengene hurtigt. Husk at undersøge forskellige låneselskabers priser – på grund af den øgede konkurrence for at få lige præcis dig som kunde, så kan der være penge at spare på for eksempel oprettelse, renter eller ÅOP.