Sammenlig De Bedste & Billigste Minilån Online

Du kan låne kort tide uden renter. Få den komplette oversigt over Minilån her hos Låne Rådgiveren.

Information

Nu kan du nemt og enkelt låne fx 5000 kroner lige i hånden. Det er også muligt at låne et større beløb, fx 10.000 kr. Med et mikrolån, menes der at du låner et lille beløb i en kort løbetid. Som oftest er lånet gratis, eller har en lav rente og små gebyrer.

Billige Lån til iværksættere

Hvis du fx er iværksætter, og står akut og har brug for et lån til et nyt og spændende projekt, så kan mikrolån hjælpe iværksættere. Det er måde nemt, enkelt og hurtigt. Oftest kan du med en kort til, få et fantastisk lån. Mange iværksættere har brug for en økonomisk hjælp, i starten.

Lån selvom man er i RKI

Hvis du er i RKI, har du stadig mulighed for at få et minilån uden sikkerhed. Her er det muligt at få et minilån, uden at stille noget i sikkerhed. Renten er naturligvis højere, da der er større risiko. Det er altid en god ide, at tænke sig godt om, før man taget et lån.

Lån uden renter

Nu er det muligt for dig at få et lån gratis, uden renter. Det er både hurtigt og billigt. Man skal bare holde øje med de forskellige tilbud, og så er det muligt at man kan være heldig at finde et gratis på, på helt op til 30 dage.

Mindre billige minilån til akut behov

Der er en del forskellige lånetyper, som alle afspejler forskellige behov. Hvis du har brug for et mindre lån til akutte behov, så kan minilån være en god løsning. Minilån er ligeledes gode, hvis du har brug for, at få dækket et økonomisk behov i en fart. Minilån og mikrolån kan godt minde om hinanden.

Dog vil det som regel være muligt, at låne et højere beløb ved minilån i forhold til ved mikrolån. Ligesom ved alle andre lånetyper er det vigtigt, at du opfylder kravene for at kunne få lov til at låne.

De fleste låneselskaber har følgende krav: du skal være fyldt 18 år (nogle steder skal du dog være fyldt 23 år eller 25 år for, at kunne få lov til at låne), du må ikke stå registreret i RKI eller i Debitor Registret (få steder, kan man dog godt få lov til at låne på trods af RKI registrering eller registrering i Debitor Registret – men undersøg mulighederne hos de enkelte udbydere) og man skal som regel også have fast bopæl i Danmark. Hvis du opfylder kravene så kan du ansøge om et minilån. Minilån er som regel lån fra 100 kr. til omkring 6.000 kr.

Er du havnet i en situation, hvor der pludselig er uforudsete udgifter eller du måske har brug for at forsøde tilværelsen? Er du bosat i Danmark? Er du ikke registreret i RKI eller Debitor Registret? Er du over 18 år? Hvis du kan svare ja, så kan billige minilån være en mulighed for, at få dækket dine økonomiske behov i en fart.

Vi blander os ikke

Kender du det – du står i en situation, hvor du har brug for ekstra penge. Det kan være, at du pludselig har modtaget en regning, som skal betales, men du har lige brugt det sidste af din løn. Eller måske du længe har haft brug for en tur hos frisøren, men pengene har været prioriteret anderledes. Måske er bildækkene punkteret?

Det kan være hvad som helst! Hvis man skal låne af venner og familie bliver der som regel stillet spørgsmål til, hvad i alverden man skal bruge pengene på. Hvis man forsøger, at låne penge i banken, så bliver der også stillet en hulens masse spørgsmål. Vi kan godt forstå, at det man vil låne penge til, er en privat sag. Vi blander os derfor ikke i, hvad du vil bruge lånet til.

Det er helt op til dig, om du vil bruge pengene på ubetalte og måske uforudsete regninger. Eller om du skal på forlænget weekend med kæresten. Det eneste vi kræver er, at du betaler afdragene og lånet tilbage rettidigt. Vi stiller altså ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene og lånet på. Det er helt op til dig – og vi tror også, at du ved bedst, hvad du lige præcis har brug for.

Så hvis du har brug for et mindre lån til akut behov, men du ikke har brug for at redegøre for, hvad du skal bruge pengene til, så kan et lån hos låneselskaber være en løsning. Vi blander os ikke, så længe du overholder låneaftalen og betaler tilbage til tiden.

Så nemt er det

Du skal låne i banken, så skal du først sende en låneansøgning. Altså hvis du vil have et lån i banken, så skal du udfylde en hulens masse papirer og besvare på en masse spørgsmål omkring hvad du vil låne og hvorfor. Derefter kan du risikere, at vente op til flere uger på overhovedet, at få et svar.

Derudover skal du som regel stille en eller anden form for sikkerhed for eksempel i form af fast ejendom. Og det er langt fra sikkert, at banken overhovedet vil låne dig pengene. I den forbindelse er det godt, at der findes alternativer til, at låne i banken!

Minilån ekspres lån

Fordi sådan er låneprocessen heldigvis ikke hos låneselskaberne. Det er faktisk rigtig nemt. Alt du skal gøre er, at udfylde ansøgningen hos låneudbyderen elektronisk. Det tager måske omkring 2 minutter at udfylde sådan et ansøgningsskema.

Hvis låneselskabet har en automatisk behandling af ansøgningen, så vil du få svar med det samme. Hvis låneselskabet så som minilån leasy har manuel behandling af ansøgningen, så kan der gå op til 24 timer før du får svar. Men uanset om låneselskabet har automatisk eller manuel behandling af ansøgninger, så får du svar hurtigt – og du får hurtigere svar end hvis du skulle låne i banken.

Det eneste det kræver er internetforbindelse også er du i gang. Så, at tage et banklån hos et låneselskab er super nemt. Husk også, at de fleste låneselskaber har 30 dages rente – og gebyrfrie kreditter og privatlån til nye kunder! Nemmere bliver det ikke.